Zajlanak a Sörfesztivál előkészületei

sörfesztivál Fotó: Körös Hírcentrum

15 órakor nyitja kapuit a II. Kézműves Sörfesztivál Gyulán, amelyre már csak a helyszínen kaphatóak jegyek.

hirdetés

Idén 25 sörfőzde fog megjelenni a fesztiválon, több száz fajta sör, továbbá minőségi szórakoztató programok és előadók színesítik a rendezvényt. Egy olyan nemzetközi verseny kerül megrendezésre, amire mind a szakma, mind a média jelentős figyelmet fordít. A sörkülönlegességek mellett, a fellépők is segítenek meghozni a jó hangulatot.

hirdetés

Ma 18 órától JUMPING MATT & HIS COMBO feat. Custom Big Band azaz Pribojszki Mátyás zenekara és a Pénzügyőr Big Band közös produkciója lesz hallható, őket követően kerül sor a hivatalos megnyitóra 19.45-kor, majd a Halott Pénz lép fel 20.30-kor.

Szombaton, vasárnap, valamint hétfőn is rengeteg programmal várják az érdeklődőket. Fellép majd többek között Sztojka Tibi, Ganxta Zolee és a Kartel, a Lord, a Republic, Ákos, a Vad Fruttik… lesz sörbemutató, és kóstoló is. Minden este Retro discora lehet majd ropni. A koncerteken felül lesz sörverseny, ahova olyan sör nagyhatalmak is neveztek, mint Csehország vagy Belgium. A sör mellé street food ételeket lehet majd kóstolni, ráadásul a családok számára is kedveznek a játszóházakkal és gyerekprogramokkal.

Az előkészületekről készült fotókat alább láthatják:

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

1 + 5 =