Ittas vezetés és visszaélés miatt intézkedtek

millió, őrizetbe, medgyesbodzási, telephelyről, kötegyáni, garázdaság, mezőberényben, közokirat, gyulán, kábítószer, police, csalás, lopás, körözés, ittas Fotó: Pixabay

A tegnapi nap folyamán ittas járművezetés és egyedi azonosító jellel való visszaélés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

hirdetés

Szarvason, a Dózsa György útról, 2019. július 10-én 16 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett és a szonda ittas állapotot jelzett nála. A rendőrkapitányságon végzett mérések eredménye is pozitív lett, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

hirdetés

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. július 10-én 12 óra 30 perc körül Orosházán, a Lehel utcán ellenőriztek egy tehergépkocsit és annak vezetőjét. A tehergépkocsin nem az arra kiadott rendszám volt, a berettyóújfalui férfi elindulás előtt egy másik rendszámot tett fel rá. A rendőrök előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra, ahol egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene.

Forrás: police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

48 − = 44