Nem volt elégedett a szolgáltatással, gázspray-t dobott a recepcióshoz

Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Nem volt elégedett a szolgáltatással, ezért gázspray-t és kulcscsomót dobott a recepcióshoz egy békéscsabai szállodában egy férfi. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Garázdaság gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2019. május 17-én, Békéscsabán, egy szállodából. A budapesti férfi rovarirtó szagot érzett a szobájában, ezért lement a recepcióra és kérte, hogy adják vissza a pénzét, illetve hozzák le a csomagjait a szobából, mert nem akar visszamenni oda, nem szeretné tovább igénybe venni a hotel szolgáltatásait. Miután közölték vele, hogy a pénzt nem kapja vissza, szóváltás alakult ki közötte és a recepciós között. A vita közben a férfi egy gázspray-t és egy kulcscsomót dobott a szálloda dolgozója felé. Nem találta el, mert a recepciós el tudott hajolni. A férfi kihallgatásán elmondta, hogy megbánta, amit tett, nem így kellett volna rendeznie a problémát.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 40 éves budapesti férfit garázdaság vétség elkövetésével gyanúsítja. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. július 24-én továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre.

Police.hu


Kövessen minket Facebookon!

Szóljon hozzá!