Két közlekedési baleset és egy ittas járművezetés a tegnapi mérleg

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

A tegnapi nap folyamán két közúti közlekedési balesetnél helyszíneltek és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében, 2019. augusztus 1-jén két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Battonya külterületén, 7 óra után néhány perccel őzzel ütközött egy személygépkocsi, majd letért az útról és nekicsapódott egy fának. A mentők a jármű vezetőjét súlyos sérüléssel vitték kórházba. Békésen, a Táncsics Mihály utca és a Lengyel Lajos utca kereszteződésében, 11 óra körül egy motorkerékpárral közlekedő férfi a baleset elkerülése érdekében fékezett. A motoros a fékezés után elesett és súlyosan megsérült.

hirdetés

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. augusztus 1-jén 20 óra előtt néhány perccel Békéscsabán, a Mokry utcában. Egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinál az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A jármű vezetőjét a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a békéscsabai férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

 

Szóljon hozzá!

73 − 65 =