„T” betűből „I” betűt csinált az autója rendszámán egy férfi

vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Fehér ragasztószalaggal hamisította meg autója rendszámát egy Békés megyei férfi. A „T” karakter egy részét leragasztotta benne úgy, hogy „I” betűnek látszódjon. Büntetőeljárás indult ellene, ügyének vizsgálatát a rendőrség befejezte.

Leragasztotta autója rendszámának egy részét egy Békés megyei férfi. Sarkadról Békéscsabára ment 2019. június 10-én délután azért, hogy egy utánfutót kapcsoljon a terepjárójához. Ezután a kocsi rendszámában egy „T” karakter két oldalsó szárát fehér ragasztószalaggal letakarta úgy, hogy „I”-nek látszódjon és elindult Budapestre. Az M5-ös autópálya Pest megyei szakaszán azonban egy közúti ellenőrzés során kiderült, hogy meghamisította a hatósági jelzést, ezért a rendőrök előállították a Dabasi Rendőrkapitányságra. A férfi elismerte, hogy ő változtatta meg a rendszámot, de kihallgatásán tettére nem akart magyarázatot adni. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 28 éves sarkadi férfit egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésével gyanúsítja.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. augusztus 7-én továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre.

Police.hu


Kövessen minket Facebookon!

Szóljon hozzá!