Tehergépkocsi ütközött kerékpárossal Gyulán

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Nem adott elsőbbséget egy tehergépkocsi vezetője egy kerékpárosnak Gyulán. Összeütköztek, a kerékpáros súlyosan megsérült. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

hirdetés

Tehergépkocsi ütközött kerékpárossal 2019. március 1-jén 13 óra 15 perc körül Gyulán, a Gyár utca és a Béke sugárút kereszteződésében. A baleset után a tehergépkocsi vezetője és a kerékpáros férfi beszéltek egymással, a kerékpáros azt mondta, hogy nem sérült meg, ne hívják a mentőket és a rendőrséget. Ezután mindketten elmentek a helyszínről. Órákkal később a férfi bement a kórházba és az orvosi vizsgálat során kiderült, hogy 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett. A baleset a nyomozás adatai szerint azért történt, mert a tehergépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget a kerékpáros férfinak. A 27 éves román állampolgárságú sofőrt a Gyulai Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésével gyanúsítja.

hirdetés

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. augusztus 7-én továbbította a Gyulai Járási Ügyészségre.

Police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

33 + = 37