Kálmán Tibort és csapatát támogatja a Jobboldali Összefogás

Kálmán Tibor

Közgyűlésünk egyhangú szavazással döntött arról, hogy Kálmán Tibor jelenlegi alpolgármestert polgármester-jelöltként állítja, hasonlóképpen képviselő-jelöltként indulni kívánó csapatát teljes támogatásáról és bizalmáról biztosítja a közelgő választáson.

hirdetés

A napokban Békésen is kezdetét vette az őszi helyhatósági választások kampánya. A Jobboldali Összefogás Békésért Polgári Kör sajtóközleményében így fogalmaz: Az előttünk álló szavazás tétje – ha lehet – még nagyobb, mint bármikor korábban, hiszen városunkban most egy példátlan mértékű összefogás bontakozott ki, mely a FIDESZ, a KDNP, a Jobboldali Összefogás, a Békési Kisgazdakör, a KÉSZ és a Fidelitas zászlaja alatt egy táborba szólítja a teljes polgári Jobboldalt. Ez a hatalmas összefogás nem csak méreteiben, de lehetőségeiben is páratlan erőforrást jelenthet városunknak. Kálmán Tibor és a mögötte felsorakozott csapat egy rutinos, szakemberekből és ízig-vérig békési lokálpatriótákból álló közösség. Nem utolsó sorban a csapat hét tagja a szervezetünk, a Jobboldali összefogás tagja is.

A Jobboldali Összefogás teljes tagsága, elnöksége, mostani önkormányzati tisztségviselői örömmel és büszkeséggel ajánlják a békésiek figyelmébe ezt a megfiatalított, a békésiek érdekeit és lehetőségeit hitelesen képviselni tudó közösséget, amely egyrészt megőrizné tizenhárom év kemény munkájának gyümölcseit, másrészt új lendületével, a kormány, a támogatók – és remélhetőleg városunk közösségének – hathatós támogatásával tovább dolgozhatnak településünk fejlődéséért.

Tagjaink sorából a leköszönő polgármester, a búcsúzó képviselők ezután is minden megszerzett tapasztalatukkal, tudásukkal támogatják majd az új városvezetést tanácsadói – és nem tisztségviselői – szinten – írják a közleményben.

Kapcsolódó tartalom:

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

62 − 57 =