Három baleset, két súlyos és egy könnyű sérült

Fotó: Police.hu

Békéscsabán és Dobozon is személyi sérüléssel járó közlekedési baleseteknél helyszíneltek a rendőrök.

Békés megyében, 2019. augusztus 31-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

hirdetés

Doboz külterületén, a Kettős-Körös árvízvédelmi töltéséről 5 óra körül lesodródott egy személygépkocsi, nekiütközött egy beton szelvénynek és az oldalára borulva állt meg. A kocsit egy 23 éves dobozi férfi vezette, aki a baleset után az autót hátrahagyva elment a helyszínről. A rendőrök az otthonából vitték kórházba, ahol a vizsgálatok megállapították, hogy a férfi a balesetben súlyosan megsérült.

Békéscsaba külterületén, a Veszely csárdát a Dobozi úttal összekötő útszakaszon, 13 óra után néhány perccel egy személyautó vezetője az egyik kanyarban letért az útról és fának csapódott. Az autó vezetőjét súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba a mentők.

Békéscsabán, a Kölcsey utcában 18 óra 25 perc körül egy személygépkocsi vezetője letért az útról, majd nekiütközött egy fának és egy villanyoszlopnak. A balesetben az autó egyik utasa könnyebben megsérült.

Police.hu

hirdetés


Kövessen minket Facebookon!

Szóljon hozzá!