Befejeződött a Polgármesteri Hivatal energetikai korszerűsítése Tótkomlóson

Tótkomlós Fotó: Körös Hírcentrum

Európai Uniós támogatás felhasználásával sikeresen megvalósult a Polgármesteri Hivatal energetikai korszerűsítése Tótkomlóson.

hirdetés

A pályázatot Tótkomlós Város Önkormányzata a Békés Megyei Önkormányzati Hivatallal közösen, konzorciumi formában valósította meg, mely projekt 100 %-os, vissza nem térítendő Európai Uniós forrásból, összesen 89,08 millió Ft támogatásban részesült.

hirdetés

Tótkomlós Város Önkormányzata sikeresen pályázott a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program, TOP-3.2.1-15 „Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése” tárgyú felhívásra. A szükséges előkészítési munkálatok és a közbeszerzési eljárás lefolytatását követően az épület korszerűsítése, teljes körű felújítása megtörtént. A fizikai befejezés dátuma: 2019. augusztus 31.

A tervezett fejlesztés során megvalósult az épület külső oldali hőszigetelése, a födém hőszigetelése, korszerű nyílászárók beépítése, festés-mázolási munkák elvégzése. Az energetikai korszerűsítés keretein belül az épület fűtési és meleg vízellátása is megújult. A tervezett felújítások, korszerűsítések eredményeként az épület megfelel a XXI. században elvárható követelményeknek.

A projekt eredményeképpen javul az polgármesteri hivatal hatékony működésének a színvonala a településen.

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

78 − = 74