Két férfit is őrizetbe vettek tegnap a rendőrök

láncra, kétegyházi, szarvason, gyalogost, lányt, magyarbánhegyesen, kerekegyházi, szabálysértés, tótkomlóson, Lopás, rendszámát, jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési, tótkomlóson Fotó: Pixabay

Szabálysértési őrizetbe vétel miatt Békésen és Békéscsabán intézkedtek a tegnapi nap folyamán a megye rendőrei.

Békésen, a Fábián utcából, 2019. szeptember 8-án 19 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrök egy békési férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség korábban eltiltotta a járművezetéstől. A Békési Rendőrkapitányság a 22 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2019. szeptember 8-án 21 óra 15 perc körül szabálysértési őrizetbe vett egy férfit, mert a Kazinczy lakótelepen ordibált, veszekedett a barátnőjével. A férfi a rendőrök többszöri felszólítására sem hagyta abba a hangoskodást. A rendőrkapitányság munkatársai garázdaság szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Forrás: police.hu

Szóljon hozzá!