Szemtanúkat keresnek a békéscsabai rendőrök

Dobozon, megütötte, rendőrség, gázolajat, békés, hangszertokot, lopott, otthonukban, kevermesen, Őrizetbe, nagyszénáson, Garázdaság, Kétegyházán, Vésztőn, idős, garázdaság, szeghalmon, idős, alkalmi, Muronyban, körözés, önkormányzati, sarkadon, láncra, kétegyházi, szarvason, gyalogost, lányt, magyarbánhegyesen, kerekegyházi, szabálysértés, tótkomlóson, Lopás, rendszámát, jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési, tótkomlóson Fotó: Pixabay

Letért az útról és az oldalára borult egy személygépkocsi Békéscsaba külterületén. A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázásához a lakosság segítségét kéri.

Békéscsaba és Békés között, a Bandika-fa közelében, 2019. szeptember 9-én 17 óra 45 perc körül letért az útról és árokba hajtott egy személygépkocsi. A balesetben az autót vezető férfi és utasa is könnyebben megsérült. A történteknek szemtanúja volt egy 20-30 év körüli, sötét nadrágot és sötét kapucnis felsőt viselő férfi, aki a baleset előtt a közeli buszmegállóban állt és beszélgetett egy Fiat Tipo személyautó vezetőjével és utasával.

A rendőrség kéri a férfit, hogy a baleset körülményeinek tisztázása érdekében jelentkezzen a rendőrségen. Az eljárást segíthetik azok is, akik látták a balesetet, vagy a sötét ruhát viselő férfit és a Fiatban ülőket beszélgetni.

Bejelentést lehet tenni a Békéscsabai Rendőrkapitányságon (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám: 66/523-700), valamint két ingyenes számon, a 112-es segélyhívón és a „Telefontanú” 06/80 555-111-es számán. Minden elérhetőségen a nap 24 órájában fogadják a hívásokat. A „Telefontanún” név nélkül is lehet bejelentést tenni. A rendőrség előre is köszöni a segítséget!

 

Szóljon hozzá!