Őrizetbe vétel és ittas vezetés miatt intézkedtek tegnap

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

A tegnapi nap folyamán őrizetbe vétel és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

hirdetés

A Szeghalmi Rendőrkapitányság 2019. szeptember 14-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. A 25 éves vésztői férfi személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a Szeghalmi Járásbíróság 2019. november 9-éig eltiltotta a járművezetéstől. A férfit a rendőrkapitányság munkatársai járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

hirdetés

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. szeptember 14-én 19 óra 45 perc körül, Telekgerendás külterületén. Egy tehergépkocsi vezetőjénél lett pozitív a légalkoholmérés eredménye. A telekgerendási férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol újabb két mérés erősítette meg az ittas járművezetés gyanúját. A rendőrök ezért elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

hirdetés