Békéscsabán tett látogatást Dömötör Csaba

Dömötör Csaba, Herczeg Tamás Fotó: Körös Hírcentrum

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára Békéscsabán egyeztetett kedden Herczeg Tamás országgyűlési képviselővel.

hirdetés

Dömötör Csaba az egyik legfontosabb fejlesztéssel, az M44-es gyorsforgalmi úttal kapcsolatban elmondta: a békéscsabaiak szempontjából egy igen jelentős fejlesztés valósul meg. Régi adósságnak nevezte az M44-est, a Fidesz-KDNP közössége pedig betartotta ígéretét.

hirdetés

Mint elmondta: Magyarország gyarapodó időszakát éli. Több mint 5%-os a gazdasági növekedés. Ez a növekedés tette lehetővé, hogy elinduljon a családvédelmi akcióterv a 10 millió forintos babaváró támogatással, ez teszi lehetővé a minimálbér emelést, az adócsökkentést és olyan fejlesztések is elindulhattak, mint például az M44-es.

„Békéscsabán ennek a gyarapodó időszaknak rengeteg bizonyítékát látjuk, érdemes továbbmenni ezen az úton” – fogalmazott.

Hozzátette: szeretnék a képviselőjelölteket a támogatásunkról biztosítani, többek között ez is célja a látogatásnak. „Arra is jó alkalom ez, hogy a beruházásokról szót váltsunk, így például a vasútállomásról, a bicikliutak fejlesztéséről, az oktatási intézmények megújulásáról. Nagyon sok olyan dologról beszélhetünk, amely a fontos eredmények közé tartozik és mindig nagyon jó hallani a helyben élők véleményét a megkezdett munkáról” – mondta el Dömötör Csaba.

hirdetés