Lopás és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

A Békési Rendőrkapitányság 2019. október 11-én szabálysértési őrizetbe vett egy mezőberényi férfit, mert Mezőberényben, egy áruházból szeszes italt lopott. Az üzlet biztonsági őre tetten érte és hívta a rendőrséget. A rendőrkapitányság munkatársai a 30 éves férfit tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

hirdetés

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. október 11-én 21 óra körül Gyomaendrődön, a Fő út és a Bocskai István utca kereszteződésében. Egy személygépkocsival közlekedő férfinél jelzett ittasságot a szonda, majd a Gyomaendrődi Rendőrőrsön végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett. A férfinek nincs vezetői engedélye, ezért a rendőrök helyszíni bírság megfizetésére kötelezték és ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek ellene.

hirdetés

Police.hu

hirdetés