Elektromos kerékpárral hajtott neki egy férfi egy biciklis nőnek Sarkadon

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Háromkerekű elektromos kerékpárral hajtott neki egy férfi egy biciklis nőnek Sarkadon. A nő elesett és megsérült. A baleset után a férfi adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt. Az ügy vizsgálatát a rendőrség befejezte.

Sarkadon, a Kossuth utcában kiépített kerékpárúton, 2019. június 19-én egy elektromos meghajtású háromkerekű kerékpárral közlekedő idős férfi hátulról nekiütközött egy biciklis nőnek, aki elesett és megsérült. A férfi a baleset után megállt ugyan és néhány mondatot beszélt a vérző kerékpárossal, de nem sokkal később elment a helyszínről. A nő a baleset után orvoshoz ment, a doktor pedig értesítette a rendőrséget. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei a bejelentés követőn rövid időn belül megtalálták a férfit, aki elismerte, hogy részese volt a balesetnek. A rendőrség segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ellene.

hirdetés

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. október 17-én továbbította az ügyészségre.

Police.hu