Kiemelkedő békéscsabai teljesítmény a Mesterfokú Tornászbajnokságon

mesterfokú Fotó: Torna Club Békéscsaba

A 2019. október 24-27-ig tartó három napos megmérettetésen, Győr városában megrendezett Mesterfokú Tornászbajnokságon nagyszerű eredményeket értek el a békéscsabai kiváló tornásznők.

Szerenkénti döntőben a 21 esztendős válogatott versenyző, Makra Noémi gerendán első, felemás korláton második, illetve egyéni összetettben harmadik lett. Ezeket a nagyszerű eredményeket Noémi egy versenysorozat folyamán érte el, valóban rengetek munka és kemény edzés áll a helyezések mögött.

hirdetés

A Torna Club Békéscsaba igazán büszke a 16 esztendős Szujó Hannára is, akinek ugráson a 3. helyezést, talajon a 4. helyezést, egyéni összetettben pedig a 6. helyezést sikerült elérnie. A lányok 13 induló versenyzőből érték el a dobogós helyezéseket.

Nem utolsó sorban pedig csapatban is indultak a Torna Club Békéscsaba tornászai. Sándor Roxána Lili, Szabó Mónika és Szujó Hanna együttes munkájával a 4. helyezést sikerült elérniük. Tehát valóban helyt álltak a lányok a Mesterfokú Tornászbajnokságon is – tájékoztatott a klub.