Súlyosan megsérült egy idős nő, mert a fia vita közben fellökte

robbanómotoros, távoltartás, Közokirat, Közlekedés, Testi sértés, mozgáskorlátozott, Megütött, lopás, közokirat, Medgyesegyházán, savval, prostitúció, sarkadi, lopott, francia, rendőrök, gyomaendrődön, Újkígyóson, Csalás, békési, Csorváson, eltűnt, koronavírus, kábítószer, békéscsabai, orosházi, Dobozon, megütötte, rendőrség, gázolajat, békés, hangszertokot, lopott, otthonukban, kevermesen, Őrizetbe, nagyszénáson, Garázdaság, Kétegyházán, Vésztőn, idős, garázdaság, szeghalmon, idős, alkalmi, Muronyban, körözés, önkormányzati, sarkadon, láncra, kétegyházi, szarvason, gyalogost, lányt, magyarbánhegyesen, kerekegyházi, szabálysértés, tótkomlóson, Lopás, rendszámát, jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési, tótkomlóson Fotó: Pixabay

Bucsán súlyosan megsérült egy idős nő, mert a fia vita közben fellökte. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Bucsán, 2019. június 14-én este otthonában megsérült egy idős nő. A 76 éves asszony és fia vitatkoztak egymással, majd a 46 éves férfi vállal meglökte édesanyját. A nő elvesztette az egyensúlyát és elesett, a fia magára hagyta. Nem sokkal később visszament hozzá és fel akarta segíteni, de nem tudta, mert a nőnek annyira fájt a lába. A mentők kórházba vitték és kiderült, hogy 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság a férfit súlyos testi sértés bűntett elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. október 30-án továbbította az ügyészségre.

Police.hu


Kövessen minket Facebookon!