Ittas vezetés miatt és körözés alapján intézkedtek a rendőrök

millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

A tegnapi nap folyamán Körösladányban ittas járművezetés miatt, Békéscsabán és Dombiratoson pedig körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. november 6-án 21 óra 15 perc körül Körösladányban, a Wenckheim Béla utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A férfit a rendőrök előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2019. november 6-án elfogtak egy békéscsabai férfit. A 23 éves férfi ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja lopás elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A férfit a rendőrkapitányság őrizetbe vette. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2019. november 6-án elfogtak egy dombiratosi férfit, aki ellen a Szentesi Járásbíróság lopás miatt adott ki elfogatóparancsot. A 19 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd átadták a körözését elrendelő bírónak.

Forrás: police.hu


Kövessen minket Facebookon!