Békésen és Gyomaendrődön intézkedtek tegnap a rendőrök

Békésen Fotó: police.hu

A tegnapi nap folyamán Békésen balesetnél helyszíneltek, Gyomaendrődön ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

hirdetés

Békés megyében, 2019. november 16-án egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békésen, a Rákóczi utcában, 2019. november 16-án 10 óra 45 perc körül egy személyautó hátulról nekiütközött egy kerékpárral közlekedő férfinak. A mentők a biciklist, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan közlekedett, könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. november 17-én 2 óra előtt néhány perccel, Gyomaendrődön, a Fő út és a Zrínyi Miklós utca kereszteződésében. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A férfit a rendőrjárőrök előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a gyomaendrődi autós vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

hirdetés