Két ittas férfi ellen indult eljárás tegnap Békéscsabán

jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési Fotó: Pixabay

Két esetben intézkedtek tegnap a rendőrök Békéscsabán. Egy ittas férfi autójával árokba csúszott, egy másik férfi pedig szintén ittasan, engedély nélkül vezetett.

Békéscsaba külterületén, 2019. november 28-án 9 óra 45 perc körül egy személygépkocsi lement az útról, majd árokba csúszott. Az autóban egy férfi és egy nő ült, mindketten könnyű sérülést szenvedtek. A járművet vezető férfi a gyanú szerint ittas volt. Békéscsabán, az Andrássy út és a Trefort utca kereszteződésében, 2019. november 28-án 21 óra 30 perc körül igazoltattak a rendőrök egy személygépkocsit vezető férfit. Az alkoholszonda ittasságot jelzett nála, majd az is kiderült, hogy korábban több hatóság eltiltotta a járművezetéstől. A férfi ellen az ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárás indult, az engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési feljelentést tettek ellene a rendőrök.

Forrás: police.hu