Ittasan, jogosítvány nélkül vezetett segédmotor-kerékpárt egy férfi

jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési Fotó: Pixabay

Segédmotor-kerékpárt vezetett ittas állapotban és jogosítvány nélkül egy férfi Békéscsabán. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. november 24-én 10 óra után néhány perccel Békéscsabán, a Munkás utca és a Schweidel József utca kereszteződésében. Egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinál pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. A rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. Itt további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrség büntetőeljárást indított ellene. Emellett a rendőrjárőrök helyszíni bírság megfizetésére is kötelezték a békéscsabai férfit, mert nincs vezetői engedélye.

Az ittas járművezetés miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. november 29-én átadta a Békéscsabai Járási Ügyészségnek.

Forrás: police.hu