Sarkadon közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök

Sarkadon Fotó: Police.hu

Egy közlekedési balesetnél helyszíneltek Sarkadon, két őrizetbe vétel miatt intézkedtek Szarvason és Vésztőn a megye rendőrei.

Sarkadon, a Szalontai úton, 2020. szeptember 8-án 14 óra 20 perckor összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült.

Békés megyében, 2020. szeptember 8-án két férfit vett őrizetbe a rendőrség járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt. Egyikük Szarvason, a Vasút utcában közlekedett személygépkocsival, amikor a rendőrök leállították. Annak ellenére ült volán mögé, hogy a Siófoki Rendőrkapitányság 2020. november 16-áig eltiltotta a járművezetéstől.

A másik férfit Vésztőn igazoltatták, ő is személygépkocsit vezetett úgy, hogy a Szeghalmi Járásbíróság 2021. január 29-éig ezt megtiltotta neki. Nála az alkoholszonda is ittasságot jelzett. A rendőrök azért, mert az eltiltás ellenére vezettek, mindkét férfit három napon belül bíróság elé állíthatják. A Vésztőn előállított férfi ellen pedig ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárás is indul – írja a Police.hu.

 


Kövessen minket Facebookon!