Az arany héten is kitartanak a Fair Play Plusz akciói

Fair Play Fotó: Fair Play Plusz Divatáruház

A Fair Play Plusz Divatáruház 2020-as évét is jelentősen felforgatta a járvány. Éppen ezért a cég vezetői úgy döntöttek, még inkább kitesznek magukért az ünnepi időszakban. Tehát a hagyományos akciók is új köntösbe öltözve várják a vásárlókat.

Forgács Imre, az üzlet ügyvezető tulajdonosa megosztotta, hogy a tavaszi járványidőszakban gyakorlatilag három hónapra be kellett zárjanak. Természetesen ekkor sem pihentek, hanem inkább pontosan, precízen megtervezték, mit és hogyan tesznek az újranyitást követően, illetve az év további részében. A nyár és az ősz jelentős részét is arra használták fel, hogy a téli szezont előkészítsék. Az volt a fő cél, hogy karácsonyra és a karácsonyt megelőző időszakra egy széles skálájú, színes árukészletet állítsanak össze.

hirdetés

Szerencsére a hosszabb felkészülési idő valóban lehetővé tette, hogy mind a megfelelő árukészlet jelen legyen az üzletben, mind az adventi időszak akciói meg tudjanak valósulni. Bár nem a hagyományos módon, számos kedvezénnyel várták és várják is még a vásárlókat. Éppen egy esetleges bezárás, korlátozás miatt változtattak az akciók rendszerén.

Tulajdonképpen megfordítva a korábbi menetrendet, idén előrevették azt a kedvezményt, ami közvetlenül az ünnepek előtt szokott elérhetővé válni. Így a bronz hétvégére estek a korábbi évek legnépszerűbb akciói. Mindezt természetesen azért, hogy mint a bolt ajándékát, ezt a kedvezményt biztosan megkaphassák a vásárlók. Az arany hétvégére marad a kettőt fizet hármat vihet akció. Emellett advent idején minden csütörtökön minden fehérneműt 30 százalék kedvezménnyel kínáltak. Az utolsó csütörtökre pedig kiterjesztik az akciót a hálóruhákra, köntösökre is.

Forgács Imre elárulta azt is, hogy továbbra is slágertermékek a farmerek, ingek, öltönyök. Viszont a járványhelyzetből kifolyólag talán sokkal nagyobb a vevői igény a szabadidőruhákra és a fehérneműkre.