Határvadászok újabb csoportja kezdte meg a felkészülést Orosházán

határvadász képzés Orosházán Fotó: Police.hu

A Békés megyei Orosházán 2022. szeptember 5-én újabb csoport kezdte meg a határvadász képzést – számolt be a rendőrség a Police.hu oldalon.

hirdetés

Az oktatáson résztvevőket Hudák Pál r. ezredes, rendőrségi főtanácsos, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese köszöntötte. A toborzás a képzéssel párhuzamosan tovább folytatódik. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám: 66/523-700) folyamatosan várja azok jelentkezését, akik érdeklődnek a határvadász hivatás iránt.

hirdetés

Az Orosházi Határvadász Toborzó Iroda címe és telefonszáma: Orosháza, Gyopárosi út 1. Telefonszám: +36 30/663-1522, +36 30/ 144-3008. De Békés megyében is bármelyik rendőrkapitányságon és határrendészeti kirendeltségen lehet információt, segítséget kérni a jelentkezéshez.

A rendőrség honlapján is megtalálható a jelentkezés feltételeiről és a képzésről szóló tájékoztató. Békés megyében a Lőkösháza, Battonya és Gyula Határrendészeti Kirendeltségeken látnak majd el szolgálatot a leendő határvadászok.

hirdetés