Lakodalomból lopott az újkígyósi férfi

Orosházán, háziorvos, személyi sérüléssel, Okányban, kunágotai, Orosházi, templomból, Medgyesegyházán, Telefonokat, Körözött, közokirat, Gyulai, Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Hívatlanul jelent meg egy férfi Békéscsabán, egy lakodalomban. Míg a vendégek szórakoztak, addig ellopott egy őrizetlenül hagyott táskát, egy laptopot és egy elektromos cigaretta készüléket. A rendőrök az újkígyósi férfit rövid idő alatt elfogták és lopás gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

Lopásról értesítették 2022. szeptember 11-én hajnalban Békés megyében a rendőrséget. Egy békéscsabai lakodalomban, amíg a vendégek a rendezvényteremben szórakoztak, elloptak egy táskát, egy laptopot és egy elektromos cigaretta készüléket az őrizetlenül hagyott ruhatárból.

hirdetés

A rendőrjárőrök a bejelentés után a megadott személyleírás alapján egy órán belül elfogták a békéscsabai vasútállomáson a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. Megtalálták nála a vőfélytől és a vendégektől ellopott dolgokat is, amelyeket visszaadtak a tulajdonosoknak. A Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozói a 37 éves újkígyósi férfit lopás elkövetésével gyanúsítják.

Police.hu