Egy hónapok óta körözött nőt fogtak el a rendőrök Orosházán

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Egy hosszú bűnlajstrommal rendelkező nőt fogtak el a Békés vármegyei rendőrök Orosházán. Akkor csaptak le rá, amikor a Dunántúlról rokonlátogatóba érkezett a városba.

Öt hatóság körözte azt a nőt, akit 2023. augusztus 9-én fogtak el a Békéscsabai Rendőrkapitányság és a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai Orosházán. A 42 éves nő már hosszabb ideje nem az orosházi bejelentett lakcímén lakik, és az ellene indult különböző eljárásokban nem működött együtt a rendőrséggel, bírósággal.

hirdetés

A Győri Járásbíróság kábítószer birtoklása vétség miatt adott ki ellene elfogatóparancsot, a Győri és a Gyulai Törvényszéken pedig összesen háromszor ítélték el lopásért, de az elzárást és a közérdekű munkát, amit kiszabtak rá, nem töltötte le, nem végezte el.

A Győri Törvényszéken kábítószer-kereskedelem bűntett miatt is folyamatban van ellene egy eljárás, illetve egy lopás miatt is bíróság elé kellene még állnia, de nem jelent meg a tárgyaláson, ezért a Győri Rendőrkapitányság is körözte. Az Orosházi Rendőrkapitányság pedig azért kereste, mert pénzbírságot nem fizetett be.

A rendőrök akkor csaptak le rá, amikor a Dunántúlról rokonlátogatóba érkezett Orosházára. A 42 éves nőt Gyulára, a Békés Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték. (Police.hu)

 

Ez is érdekelheti: