Kerékanyakulccsal ütlegelte volt párját egy eleki nő

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt egy 51 éves büntetlen előéletű eleki nővel szemben, aki egy kerékanyakulccsal bántalmazta volt párját. A közérdekű munkára ítélt köteles a számára meghatározott munkát elvégezni. A közérdekű munkát az elítélt hetente legalább egy napon – a heti pihenőnapon vagy a szabadidejében –, díjazás nélkül végzi. Ha az elítélt a számára meghatározott munkát önhibájából nem végzi el, a közérdekű munkát vagy annak hátralévő részét szabadságvesztésre kell átváltoztatni.

A terhelt nő és sértett férfi 2022 tavaszán létesítettek szerelmi kapcsolatot, aminek azonban 2022 augusztusára véget is vetettek, mivel a nő férje letöltötte börtönbüntetését és hazaköltözött. A nő ezt követően több alkalommal úgy észlelte, hogy a sértett férfi követi, ezért haragudott rá. 2022. december 29-én, a délutáni órákban Eleken, a Gyulai úton található benzinkúton a nő meglátta a férfit, a kezébe vett egy kb. 25 cm hosszúságú kerékanyakulcsot és a sértett autójához szaladt, amiben a sértett a vezető ülésen ült.

hirdetés

A nő előbb dörömbölni kezdett a gépkocsi ablakán, majd kinyitotta az ajtót és a sértettet több alkalommal megütötte a kerékanyakulccsal. Ezt követően megragadta a sértettet a kabátjánál, kihúzta az autóból, majd a nála lévő szerszámmal ismét több alkalommal megütötte a sértett fejét.

A bántalmazásnak a nő helyszínre siető férje vetett véget, aki elhúzta a terheltet a helyszínről. A bántalmazás következtében a sértett 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett, de a terhelt által használt eszközre, valamint a bántalmazás helyére, erejére, súlyosabb, 8 napon túl gyógyuló sérüléseket is okozhatott volna, a súlyosabb eredmény a sértett aktív védekezése miatt maradt el.

 

Ez is érdekelheti: