A vármegye legnagyobb Esküvő Kiállítását rendezik meg a Csaba Centerben

esküvő kiállítás Csaba Center Fotó: Körös Hírcentrum

A Csaba Center minden évben megrendezi az Esküvő Kiállítást, amelynek során a bevásárlóközpont földszintje megtelik az esküvői ipar különböző szegmensét képviselő cégekkel. Idén január 12-én és 13-án rendezik meg a vármegye legnagyobb ilyen jellegű kiállítását. A rendezvény programjait Hrabovszki György, a Csaba Center igazgatója ismertette sajtótájékoztató keretében.

hirdetés

A kétnapos rendezvényen a visszatérő cégek mellett új vállalkozások is megjelennek, így közel 40 kiállító kínálatát tekinthetik meg a házasulandó párok. A menyasszony és a vőlegény elsőkézből kaphat információt a szolgáltatásokról, legyen szó a ruháról, a leány-és legénybúcsúról vagy az ékszerekről.

hirdetés

Színpadi programok is várják az érdeklődőket: a kiállítás hivatalos megnyitója egy nyitótánccal egybekötve, pénteken 10 órakor kezdődik. A zenés-táncos produkciók mellett a cégek is képviselik magukat egy-egy bemutató erejéig. Az Anikó Szalon és a Clemont Férfi Divatszalon bemutatják ruhakollekciójukat, Juhász-Nagy Mónika sminkes ismerteti az aktuális sminkdivatot, illetve azt is megtudhatják a párok, hogy mik a helyszín kiválasztásának legfontosabb szempontjai.

esküvő kiállítás Csaba Center
Hrabovszki György, a Csaba Center igazgatója / Fotó: Körös Hírcentrum

 

Ebben az évben is keresik a Csaba Center Jegyespárját, jelenleg 27 pár van versenyben. A szavazást online vagy személyesen lehet leadni az információs pultnál a Csaba Center applikációban lévő QR-kód felmutatásával. Az első három helyezett értékes ajándékokban részesül, amiket az esküvő szervezésénél tudnak felhasználni. Az eredményhirdetésre szombaton 17 órakor kerül sor.

Az Esküvői Kiállítás és a nyereményjáték részletes tájékoztatója elérhető a Csaba Center hivatalos weboldalán.

hirdetés