Elfogás Békéscsabán és Dombegyházon, biztonsági intézkedés Hunyán

police, rendőrség, ellenőrzést

2018. december 3-án elfogás és eltűnés miatt intézkedtek a rendőrök Békéscsabán, Dombegyházon és Hunyán. Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2018. december 3-án 23 óra 45 perc körül Békéscsabán, a Tinódi utcában ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Az autón egy másik kocsira kiadott külföldi rendszám volt. A 32 éves békéscsabai férfit a rendőrjárőrök egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Lopás gyanúja miatt állítottak elő egy férfit a rendőrök 2018. december 3-án, Dombegyházról. A 27 éves férfi 2018. november 28-án, az esti órákban bement egy lakatlan dombegyházi házba. A szobákat átkutatta, majd az épületből egy televíziót, egy fűnyírót, valamint csavarokat és szegeket vitt el. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a dombegyházi férfi ellen lopás vétség miatt indított büntetőeljárást.

Otthonából tűnt el egy idős férfi 2018. december 4-én 2 óra 45 perc körül, Hunyán.  A rendőrök a családtagok bejelentésétől számított fél órán belül megtalálták az idős férfit. Eltévedt, a sötétben nem talált vissza otthonába és eközben kimerült, legyengült, egy szántóföldön feküdt. A mentők kórházba vitték.

Forrás: police.hu

Szóljon hozzá!

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.