Szarvas Péter: Csúfság a liftkérdés az állomáson

Szarvas Péter, lift

Szarvas Péter polgármester nagyon sok lakossági bejelentést kapott a vasúti pályaudvaron lévő liftek üzemszünetével kapcsolatban. Facebook oldalán közzétett bejegyzésében az olvasható, hogy szemügyre vette a lifteket és azt tapasztalta, hogy mind a három lift üzemen kívül van.

Egyszerűen nem is értem ezt a helyzetet, meglehetősen felháborodottak az utasok. Nem is tudom elképzelni, hogy az idősek vagy a nagy csomaggal közlekedők hogyan tudják a magas lépcsőket leküzdeni és hogyan jutnak el a peronokhoz. Több éve visszatérő probléma már a pályaudvar liftjeinek állapota, meghibásodás esetén a hónapokig tartó javítás.

A polgármester levélben fordult a MÁV illetékeséhez és kérte, hogy haladéktalanul szüntessék meg ezt az áldatlan állapotot a vasúti pályaudvaron.

Csúfság a liftkérdés az állomásonNagyon sok lakossági bejelentést kaptam a vasúti pályaudvaron lévő liftek üzemszünetével kapcsolatban. Ma megnéztem, hogy mi a helyzet és sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy mind a három lift most is üzemen kívül van.Egyszerűen nem is értem ezt a helyzetet, meglehetősen felháborodottak az utasok. Nem is tudom elképzelni, hogy az idősek vagy a nagy csomaggal közlekedők hogyan tudják a magas lépcsőket leküzdeni és hogyan jutnak el a peronokhoz. Több éve visszatérő probléma már a pályaudvar liftjeinek állapota, meghibásodás esetén a hónapokig tartó javítás.Levélben fordultam a MÁV illetékeséhez és kértem, hogy haladéktalanul szüntessék meg ezt az áldatlan állapotot a vasúti pályaudvaron.

Közzétette: Szarvas Péter – 2019. január 29., kedd

Ez is érdekelheti:

Szóljon hozzá!

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.