Szarvas Péter: Csúfság a liftkérdés az állomáson

Szarvas Péter, lift

Szarvas Péter polgármester nagyon sok lakossági bejelentést kapott a vasúti pályaudvaron lévő liftek üzemszünetével kapcsolatban. Facebook oldalán közzétett bejegyzésében az olvasható, hogy szemügyre vette a lifteket és azt tapasztalta, hogy mind a három lift üzemen kívül van.

Egyszerűen nem is értem ezt a helyzetet, meglehetősen felháborodottak az utasok. Nem is tudom elképzelni, hogy az idősek vagy a nagy csomaggal közlekedők hogyan tudják a magas lépcsőket leküzdeni és hogyan jutnak el a peronokhoz. Több éve visszatérő probléma már a pályaudvar liftjeinek állapota, meghibásodás esetén a hónapokig tartó javítás.

A polgármester levélben fordult a MÁV illetékeséhez és kérte, hogy haladéktalanul szüntessék meg ezt az áldatlan állapotot a vasúti pályaudvaron.

Csúfság a liftkérdés az állomásonNagyon sok lakossági bejelentést kaptam a vasúti pályaudvaron lévő liftek üzemszünetével kapcsolatban. Ma megnéztem, hogy mi a helyzet és sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy mind a három lift most is üzemen kívül van.Egyszerűen nem is értem ezt a helyzetet, meglehetősen felháborodottak az utasok. Nem is tudom elképzelni, hogy az idősek vagy a nagy csomaggal közlekedők hogyan tudják a magas lépcsőket leküzdeni és hogyan jutnak el a peronokhoz. Több éve visszatérő probléma már a pályaudvar liftjeinek állapota, meghibásodás esetén a hónapokig tartó javítás.Levélben fordultam a MÁV illetékeséhez és kértem, hogy haladéktalanul szüntessék meg ezt az áldatlan állapotot a vasúti pályaudvaron.

Közzétette: Szarvas Péter – 2019. január 29., kedd

Ez is érdekelheti:


Kövessen minket Facebookon!

Szóljon hozzá!