Büntetőeljárás indult egy szeghalmi nő ellen, aki félrevezette a rendőrséget

kábítószer, police, rendőrség, ellenőrzést

Otthonában rátámadt egy maszkot viselő férfi és késsel fenyegette – ezt állította egy szeghalmi nő. A nyomozás során kiderült, hogy nem történt ilyen bűncselekmény, ezért a nő ellen büntetőeljárás indult.

Otthonában megtámadták, ezzel hívta fel a rendőrséget egy nő 2019. február 17-én 6 óra előtt néhány perccel. Az állította, hogy egy maszkot viselő férfi berúgta a háza ajtaját, bement hozzá és késsel fenyegette. A bejelentése után a hozzá érkező rendőrnek és polgárőrnek nem tudta kétszer ugyanúgy elmondani, mi történt. Amikor a kérdéseikre válaszolt, mindig másként adta elő az esetet. A rendőrség nyomozást rendelt el, de semmilyen információ, adat nem támasztotta alá, nem erősítette meg a nő állításait, az általa elmondottakat.

hirdetés

A rendőrök 2019. április 15-én előállították a 22 éves nőt, aki ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt már van folyamatban büntetőeljárás. Kihallgatásán elismerte, hogy nem mondott igazat, nem támadt rá senki és nem fenyegették meg. A Szeghalmi Rendőrkapitányság a nő ellen újabb büntetőeljárást indított, a bejelentése miatt hatóság félrevezetése vétség elkövetésével gyanúsítják.

Police.hu

Szóljon hozzá!

3 + 2 =