Visszahívhatja korábbi főtervezőjét a Ferrari

Ferrari, Vettel Fotó: Kaiser Erika

A gyengébb szezon kezdet miatt a Ferrari vezetése elgondolkozott a korábbi főtervezőjük, Simone Resta visszahívásán, aki jelenleg az Alfa Romeo alkalmazottja.

Resta 2018 közepéig volt a Ferrari alkalmazásában, és 2014 óta volt ő az autók főtervezője. Tavaly csatlakozott az akkor még Sauber néven futó Alfa Romeo csapathoz, ahol szintén a technikai részleget erősíti. Mattia Binotto és az új csapat vezetés a gyenge idény kezdet miatt keresi azon megoldásokat, hogy hogyan tudnák erősíteni a Ferrarit. Az egyik ilyen lépés Simone Resta visszahívása lehet.

hirdetés

„Hallottam pletykákat. Csapatként mindig arra törekszünk, hogy fejlődjünk úgy, hogy folyamatosan keressük a hiányosságainkat. Simone a múltban már volt a Ferrarinál. Aztán elment az Alfa Romeohoz technikai igazgatónak, hatalmas tapasztalattal rendelkezik. Vizsgáljuk annak a lehetőségét, hogy egy bizonyos időszakban visszahívjuk őt.” – kezdte Mattia Binotto.”

„Ez viszont nincs még eldöntve. De az biztos, hogy gondolkozunk rajta, hiszen folyamatosan szó van nálunk a lehetséges érkezőkről és távozókról is. Szervezetként nagyon dinamikusak vagyunk, és ez rendben van így.” – tette hozzá az olasz csapatfőnök.

Racingline.hu

Szóljon hozzá!

9 + 1 =