Ittas járművezetés miatt intézkedtek Békésen és Méhkeréken

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Ittas járművezetés gyanúja miatt Békésen és Méhkeréken kellett intézkedni a rendőröknek, míg Gyulán biztonsági intézkedésre volt szükség.

Békés megyében, 2019. június 2-án két férfit állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt. A méhkeréki közúti határátkelőhelyen, 8 óra 15 perc körül személygépkocsival belépésre jelentkezett egy román állampolgárságú férfi, akinél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. Miután további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, a férfi jogosítványát bevonták és büntetőeljárást indítottak ellene. Ezután, Békésen a Táncsics Mihály utcából, 23 óra előtt néhány perccel állítottak elő a rendőrjárőrök egy férfit, aki szintén személyautóval közlekedett. Nála is három légalkoholmérés eredménye lett pozitív, ezért büntetőfeljelentést tettek ellene és elvették a vezetői engedélyét.

hirdetés

Rendőri segítséggel vittek kivizsgálásra kórházba a mentők 2019. június 2-án egy idős férfit Gyulán. A férfi tanyán él. A házához vezető út azonban járhatatlan volt, a mentőszolgálat ezért hívta a rendőrséget. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei egy olyan szolgálati autóval, amellyel be tudtak jutni a férfihoz, kivitték őt a mentőautóig.

Forrás: police.hu

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

96 − 94 =