Herczeg Tamás: Egy együttműködő szervezet viheti csak előre a megyét

herczeg Fotó: Herczeg Tamás / Facebook

Mint arról hírt adtunk korábban, Herczeg Tamás tölti majd be a következő két évben a Fidesz Békés Megyei Területi Választmányának elnöki pozícióját. A döntés a Békés megyei Fidesz választmánya június 20-ai tisztújító közgyűlésén született meg.

Az elnök mellett országos küldötteket is választottak: Balogh József, Bere Károly, Dankó Béla és Simonka György kapták meg ezeket a tisztségeket. A választmány egy politikai szervezet egysége, ezért jelen esetben a Fideszen belül politikai feladatokat lát el. Ezek közül sok kifelé nem látszik. Herczeg Tamás legfőbb teendője a jövőben is az országgyűlési képviselői teendők ellátása lesz.

hirdetés

Azt leszögezte az új elnök, hogy semmiféle korábbi szemléletről nem kíván véleményt alkotni. Ami a legfontosabb jelenleg, hogy a megyében és a megyeszékhelyen egy közösen dolgozó, egymással konzultáló, és együttműködéspárti törekvések legyenek. Csak ezzel a hozzáállással juthat előrébb ez a térség a jövőben. Mivel Békéscsaba valóban a megye központja, az, hogy egy helyi közéleti szereplő megyei elnök is lett, egyáltalán nem ördögtől való.

A Herczeg Tamással készült teljes interjút itt meghallgathatják:

Szóljon hozzá!

83 − = 76