Megharagudott rá, regisztrálta egy párkereső oldalon

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Személyes adattal visszaélés vétség elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy békéscsabai férfit, mert egy nő fényképével létrehozott egy profilt egy internetes partnerkereső oldalon. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

hirdetés

Internetes hirdetésre hivatkozva vette fel a kapcsolatot az egyik közösségi oldalon egy férfi egy békéscsabai nővel. A nő nem regisztrált semmilyen társkeresőn, nem tudott róla, hogy a fényképe fent van egy ilyen weboldalon. A történtek után feljelentést tett a rendőrségen. Kiderült, hogy egy ismerőse, aki megharagudott rá, az egyik közösségi oldalon lévő profiljáról lementette a képeket, majd egy becenévvel és bemutatkozással együtt feltette a partnerkereső oldalra. A férfi kihallgatásán elismerte, hogy regisztrálta a nőt, amit később megbánt.

hirdetés

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 46 éves békéscsabai férfit személyes adattal visszaélés vétség elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. július 19-én továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre.

Police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

92 − 84 =