Több ezer lóerő, látványos bemutatók az idei Streetfighter napon

Streetfighter, Mezőberény Fotó: Körös Hírcentrum

Motorosok szállták meg Mezőberényt szombaton, idén 14. alkalommal került megrendezésre a Streetfighter Nap.

2005 óta szinte minden évben állandó program ez Mezőberényben. Ekkor az ország legkiválóbb stunt riderei gyűlnek össze, hogy egy szezonzáró gumifüstöléssel kápráztassák el a közönséget. Idén a programot Dér Gabi nyitotta meg egy elképesztően látványos quad-show-val. Bemutatózott még többek között: Végh Tomi Tompika, Kötél Pityu, Tápai Tomi, Hidi Miki, Szöllősi Pepe, Szabó Ákos, Nagyfejeő Péter, Podani Milán, Angyal Zoltán és Herczeg Balázs „Mókus” is. A nagyágyuk mellett nagyon sok új, fiatal tehetség mutatta meg mit tud két, vagy inkább egy keréken.

hirdetés

Szikora András főszervező, a Motorosok Baráti Köre Mezőberény Egyesület elnöke elmondta: büszke arra, hogy ennyien ellátogattak a rendezvényre. A fellépők a fizika határait feszegetik, akrobatikus elemeket mutatnak be és a közönség nagyon hálás a látottakért. Hangsúlyozta: az összes eddigi Streetfighter Nap balesetmentesen zajlott le és ezt tartja a legfontosabbnak.

A standard elemek mellett a motorosok olyan figurákat is bemutattak, amit korábban még sosem, így egy rendkívül izgalmas és látványos programon vehettek részt az érdeklődők. A rendezvényt megelőzően Szikora András főszervezővel és több fellépővel is beszélgettünk, erről itt írunk bővebben.

XIV. Streetfighter Nap képekben: