Megöléssel fenyegette ismerősét egy férfi Békés megyében

Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Megöléssel fenyegette ismerősét egy férfi Békés megyében. Azt mondta neki, hogy nem bántja, ha megkapja azt a pénzt, amit kér. A zsarolót a rendőrség őrizetbe vette.

Zsarolás bűntett elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy kötegyáni férfit. A 42 éves férfi egyik ismerősének a házassága megromlott, a feleség máshoz költözött. A férfi 2019. augusztus 28-án felhívta a nő új élettársát és találkozót kért tőle. Azt mondta neki, hogy a férj azzal bízta meg, felesége párját tegye el láb alól. De ő nem fogja bántani, ha három órán belül kap 500 ezer forintot. A megfenyegetett férfi még aznap elvitte zsarolójának a pénzt, majd egy hónappal később, 2019. szeptember 30-án bejelentést tett a történtekről a rendőrségen.

hirdetés

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei a bejelentés napján elfogták a 42 éves kötegyáni férfit és lefoglaltak tőle 500 ezer forintot, ami a gyanú szerint a nő új élettársától kizsarolt pénz. A férfit a rendőrség őrizetbe vette.

Police.hu


Kövessen minket Facebookon!