MorpheusPC, ahol megtalálja a számítástechnikai eszközök legjavát

MorpheusPC Fotó: Körös Hírcentrum

Számítógépek, laptopok, monitorok, Wi-Fi routerek, LED-ek, kamerák és még sorolhatnánk azon termékeket, amelyek fellelhetők a MorpheusPC-ben.

hirdetés

Laurinyecz Péter, a MorpheusPC tulajdonosa kiemelt figyelmet szentel arra, hogy kizárólag minőségi termékeket forgalmazzanak és arra törekednek, hogy minél hosszabb távú garanciát tudjanak biztosítani vásárlóiknak.

hirdetés

Új termékek mellett használt műszaki cikkeket is árusítanak, amelyekre szintén garanciát vállalnak. Szakembergárdájuk informatikai eszközök szervizelését is elvégzi, megrendelés alapján pedig számítógépeket állítanak össze. Ha LED világítást szeretne, a MorpheusPC ebben is segít. A hagyományos izzóktól kezdve a csarnokvilágításon át, egészen a közvilágításig teljes portfólióval rendelkeznek. Ezen termékek nagy részéből raktáron is tartanak, így nincs várakozás.

A MorpheusPC-ben a NOVEX Biztonságtechnika által forgalmazott termékek teljes palettája elérhető. Az adott termékről az érdeklődők megfelelő szakmai útmutatást kapnak, minden kérdésre készséggel válaszolnak.

A központi ellátóhely Békéscsabán, a Bartók Béla út 50 szám alatt található. November 12-től azonban a vásárcsarnokban is megtalálható a MorpheusPC, ahol világítástechnikából nagy válaszék várja az érdeklődőket. Emellett egy biztonságtechnikai átvevőpont is működik.

A közelmúltban, Péter közreműködésével egy 10 adásból álló műsort készítettünk, erről ide kattintva olvashatnak.

 

hirdetés