Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt őrizetbe vettek egy férfit Békés megyében

kábítószer, Békés megye

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt őrizetbe vett a rendőrség egy férfit Békés megyében. Hét, vele kapcsolatban álló fogyasztót is elfogtak a rendőrök.

Fogyasztott és a gyanú szerint terjesztett is kábítószert egy gyulai férfi. A 33 éves F. Gyulát a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói és Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2020. január 14-én 17 óra körül fogták el a házában. Közvetlenül a rendőri intézkedést megelőzően többen érkeztek hozzá és távoztak tőle. Ők a gyanú szerint kábítószer-fogyasztók, akik F. Gyulától vásároltak, illetve kaptak kábítószert.

hirdetés

A férfi házában a rendőrök kábítószer gyanúját keltő anyagokat, valamint a szerek csomagolásához, adagolásához, fogyasztásához szükséges eszközöket foglaltak le. A fogyasztók lakását is átkutatták, az egyik férfinél öt tő kender növényt találtak.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya F. Gyulát kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette. Rajta kívül hét, vele kapcsolatban álló fogyasztót hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök, ellenük kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.

police.hu