Ezeken a helyeken kell maszkot viselni Mezőberényben

korlátozások, maszkot, maszkviselési, fogyasztóvédelmi, szlovén, Ausztriában, fogyasztóvédelem, koronavírus Csehországban, maszk, Romániában járvány, fertőzöttek Illusztráció: Pixabay

A 2020. november 11-én életbe léptetett jogszabályok alapján a pandémiás helyzet további romlásának megakadályozása, javulásának érdekében 11.12-i hatályba lépéssel rendeletet alkottam a közterületi maszkviselésről – írja Facebook bejegyzésében a település polgármestere, Siklósi István. Hozzáteszi: a rendelkezés 2020. december 10-ig érvényes.

hirdetés

„A maszkviseléssel érintett terület a mellékelt térképen piros vonallal körbehatárolt szűkebb városközpont.

hirdetés

A Szent István utca (Kölcsey utcától a Fő utcáig), a Fő utca (Szent István utcától a Gyomai útig), a Széchenyi utca (Gyomai úttól végig), a Luther utca (Széchenyitől a Puskin utcáig), a Puskin utca (Luther utcától a Madách utcáig), a Madách utca (Puskin utcától a Petőfi utcáig), Petőfi utca (Madách utcától a Városházáig), a Városháza előtti terület, Békési út (Városházától a Tesco Parkoló végéig), a Mikszáth Kálmán utca (Tesco-tól a Hősök utcáig), Hősök utca ( Mikszáth Kálmán utcától a Kölcsey utcáig), Kölcsey utca (Hősök útjától a Szent István utcáig).

Mind ezeken túl a város további területein kötelező a maszk viselése az üzletek, vendéglátó üzletek, szálláshelyek, szolgáltatók, nevelési és oktatási intézmények, egészségügyi és szociális intézmények, közigazgatási szervek bejáratától számított 50 méteres körzetben” – fogalmaz bejegyzésében Siklósi István.

hirdetés