Egy lift még mindig nem működik a vasúti pályaudvaron

Szarvas Péter, lift

Előrelépés történt ugyan a vasúti pályaudvar liftjeinek kérdésében – a nagy várócsarnok és a 4-es és 5-ös peron liftjei működnek -, ugyanakkor a 2-es és 3-as vágányok liftjei továbbra sem – írja Szarvas Péter közösségi oldalán.

hirdetés

„Azt gondolom, hogy ez nem elfogadható, hiszen ez komoly problémát jelent a kisgyermekeseknek, a nagy csomaggal közlekedőknek és az időseknek egyaránt. Remélem, hogy az illetékesek megteszik a szükséges intézkedést azért, hogy a 2-es és 3-as vágányok liftjei is minél hamarabb működjenek” – tette hozzá a polgármester.

hirdetés

Korábban Szarvas Péter nagyon sok lakossági bejelentést kapott a vasúti pályaudvaron lévő liftek üzemszünetével kapcsolatban. Január végén levélben fordult a MÁV illetékeséhez és kérte, mielőbb javítsák meg a felvonókat. Február elejére egy felvonót sikerült üzembe állítani, akkori megkeresésünkre a MÁVDIREKT az alábbiakat közölte.

„Az L3-as felvonó helyreállítását elvégezték a szakemberek, 2019. február 01-je óta üzemképes. Az L2 és L4-es felvonókhoz szükséges alkatrész beszerzése folyamatban van. Az alkatrész beszerzésének függvényében, egy hónapon belül megtörténik a helyreállítás.”

Nos, mint tapasztaljuk, a helyreállítást máig nem sikerült résmentesen kivitelezni.

hirdetés

Szóljon hozzá!

29 + = 31