Megérkezett Békéscsabára is a VaBene Fagylaltműhely!

Vabene Fagylaltműhely, új fagyizó nyílt Békéscsabán

Békéscsaba lakóinak nagy örömére új színfolttal gazdagodott a város gasztronómiai palettája. Ünnepélyes keretek között megnyílt a VaBene Fagylaltműhely, amely különleges ízekkel és prémium minőségű fagylaltokkal várja a hűsítő élmények kedvelőit.

A VaBene Fagylaltműhely kínálata széleskörű és minden ízlést kielégítő. A hagyományos csokoládé, vanília és eper mellett olyan különlegességek is megtalálhatóak, mint a levendulás citrom, a sós karamell vagy a pisztáciás fehércsokoládé. Minden fagylalt természetes alapanyagokból készül, mesterséges adalékok és tartósítószerek nélkül, így garantált a friss és autentikus ízélmény.

hirdetés

A VaBene Fagylaltműhely célja, hogy a tradicionális olasz fagylaltkészítés hagyományait ötvözze a helyi alapanyagokkal és innovatív ízekkel. A tulajdonosok szenvedéllyel és elkötelezettséggel állnak a minőség és a kreativitás mellett, ami minden egyes fagylaltkölteményükben visszatükröződik.

Vabene Fagylaltműhely, új fagyizó nyílt Békéscsabán

A VaBene Fagylaltműhely nem csak a helyiek szívét hódította meg, hanem országos elismerést is kapott. Büszkén jelentjük be, hogy a VaBene Fagylaltműhely bekerült a Street Kitchen Guide által összeállított 500 legmenőbb vendéglátóhely közé. Ez az elismerés igazolja, hogy a minőségre, kreativitásra és a vendégélményre való törekvés meghozta gyümölcsét. A Street Kitchen Guide szakértői csapata a legjobb gasztronómiai élményeket keresve válogatta be a VaBene Fagylaltműhelyt, ezzel is kiemelve Békéscsaba új kedvenc fagylaltozóját.

Vabene Fagylaltműhely, új fagyizó nyílt Békéscsabán

A VaBene története igen régre nyúlik vissza: Urbán Csilla és Urbán Viktor 5 éve vették át az 1950 óta működő családi vállalkozást, amit még Csilla dédnagypapája indított. Amikor azonban sok-sok év elteltével a lány szülei már nem tudták tovább működtetni, úgy tűnt, be kell zárni az üzletet. Ekkor Csilla úgy döntött, hogy ez nem történhet meg, és beiratkozott egy olasz mesterhez megtanulni a fagylaltkészítést. Azóta is folyamatosan képzi magát, workshopokra jár, sőt, pár éve az Év fagylaltja versenyen is indulnak.

Vabene Fagylaltműhely, új fagyizó nyílt Békéscsabán

Meglepetések és Facebook nyereményjáték – Nyerjen fagyitortát!

A VaBene Fagylaltműhely nyitásának alkalmából különleges akciókkal és meglepetésekkel várják a látogatókat. Minden vendég, aki ellátogat a fagylaltozóba, egy ingyenes kóstolót kap egy spenótos, jamaikai borssal fűszerezett zöldalma fagyi különlegességgel. Emellett különleges nyereményjátékot hirdet a Facebook oldalán. A játékban résztvevők között egy fantasztikus fagyitorta kerül kisorsolásra, amely tökéletes választás lehet születésnapokra, családi összejövetelekre vagy bármilyen ünnepi alkalomra.

A részvétel egyszerű: látogasson el a VaBene Fagylaltműhely Facebook oldalára, kedvelje az oldalt, ossza meg a nyereményjáték posztját, és kommentben írja meg, melyik fagylaltízt szeretné legszívesebben megkóstolni. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és legyen Ön a szerencsés nyertes, aki élvezheti a Vabene különleges fagyitortáját!

A VaBene Fagylaltműhely Békéscsabán, az Andrássy út 8. szám alatt, az Európa sétányon található. Nyitvatartás: hétfőtől vasárnapig 11.00-20.00-ig.